Bedrijfsbegeleiding

Edze Agra is helemaal thuis in de agrarische sector. Bent u op zoek naar iemand die eens met u meekijkt op uw bedrijf om zo rendement te vergroten en resultaat direct te verbeteren? Zoek dan niet verder! Aan de hand van een helder en gefundeerd stappenplan, op maat gemaakt voor uw situatie, kunnen wij u helpen uw rendement te vergroten. We gaan geen moeilijke situaties uit de weg en hebben als doel samen de situatie te herstructureren.

Als (agrarisch) ondernemer ziet u soms door de bomen het bos niet meer. U wordt voorgelicht door verschillende adviseurs, maar allen met een bepaalde specialisatie of zelfs met een bepaald product dat ze u willen verkopen. Laat Edze Agra met u meekijken; samen zie je meer dan alleen. Samen zijn we beter in staat uw bedrijf te optimaliseren en uw leveranciers uit te dagen de beste prestaties te leveren. Waar wacht u nog op?

Organiseren van werk

Wilt u eens kritisch kijken naar de organisatie van uw (ruwvoer-) oogst of wilt u een bedrijfsproces optimaliseren? Neem dan contact met ons op. Wij hebben op verschillende vlakken ervaring met deze zaken, wij denken met u mee en kijken met een boerenblik naar uw situatie.

Aanpakken van hoofdlijnen

Edze Agra kan binnen uw bedrijf net die push geven om er voor te zorgen dat de hoofdzaken van de bijzaken gescheiden worden om zo een beter resultaat te bereiken. Veel (agrarische) ondernemers verliezen zichzelf in de bijzaken, waardoor hoofdzaken worden vergeten. Samen met Edze Agra creëert u overzicht en daarmee een beter resultaat.