Agrarische bedrijfsactiviteiten

Naast de verschillende adviesmogelijkheden is Edze Agra BV zelf ook actief in de agrarische sector. Edze Agra BV had voorheen een eigen akkerbouw/vleesveebedrijf in Zweden maar dit is verkocht. Momenteel is Edze Agra BV bezig met de ontwikkeling van en innovatief en regeneratief grondgebonden vleesveebedrijf in Oudemirdum, Friesland. De nieuwe gebouwen zullen gereed zijn voor 56 stuks zoogkoeien die binnen een speciaal concept gehuisvest zullen worden.

Het doel is dit bedrijf te ontwikkelen en op basis van vleesveehouderij samen met verschillende samenwerkingspartners een duurzaam en rendabel vernieuwend bedrijfsmodel neer te zetten.

Ook is onlangs 50 ha grond aangekocht wat word ingezet voor de ontwikkeling van de duurzame melkveehouderij via verschillende wegen. De ambitie is om dit verder uit te breiden als onderdeel van Ikfinancierlandbouwgrond.nl.

Ook het helpen bij financieringsvraagstukken behoort tot onze mogelijkheden. Door onze ervaring in het assisteren rondom het vinden van financieringen, weten wij de weg en kunnen wij u helpen uw aanvraag voor te leggen met een zo groot mogelijke slagingskans.

Handelsmissies en exportmissies

Edze Agra organiseert elk jaar enkele handelsmissies of exportmissies om ondernemers uit de agribusiness in verschillende landen met elkaar in contact te brengen. De eerstvolgende handelsmissie is nog niet vastgesteld i.v.m. de situatie rondom Covid-19. Bent u geïnteresseerd een missie, of een bepaald land, en zou u graag eens met een groep ondernemers op verkenning gaan? Schroom dan niet contact op te nemen. Houd hiervoor ook de agenda van Internationaal Ondernemen in de gaten. Hierop vind u onze handelsmissies evenals vele andere interessante missies.

Wilt u eens een programma ontvangen van missie’s uit het verlegen, neem dan even contact met ons op.