Agrarische bedrijfsactiviteiten

Naast de verschillende adviesmogelijkheden is Edze Agra BV zelf ook actief in de agrarische sector. Edze Agra BV heeft een filiaal in Zweden, alwaar een voormalig melkveebedrijf is aangekocht. Het bedrijf omvat momenteel 166 hectare akkerland en 53 hectare bos. Daarnaast zijn er gebouwen aanwezig met de mogelijkheid 250 stuks vleesvee te huisvesten. De gehele bedrijfsvoering is EKO en KRAV gecertificeerd.

Het doel is dit bedrijf te ontwikkelen en op basis van akkerbouw en ruwvoerproductie verder uit te breiden. Op deze manier kunnen we het bedrijf wederom geschikt maken voor duurzame en rendabele veehouderij.

Ook heeft Edze Agra agrarische bedrijfsactiviteiten in Nederland in ontwikkeling. Zo is er onlangs 50 ha grond aangekocht wat word ingezet voor de ontwikkeling van de duurzame melkveehouderij via verschillende wegen. De ambitie is om dit verder uit te breiden.

Ook het helpen bij financieringsvraagstukken behoort tot onze mogelijkheden. Door onze ervaring in het assisteren rondom het vinden van financieringen, weten wij de weg en kunnen wij u helpen uw aanvraag voor te leggen met een zo groot mogelijke slagingskans.

Handelsmissies en exportmissies

Edze Agra organiseert elk jaar enkele handelsmissies of exportmissies om ondernemers uit de agribusiness in verschillende landen met elkaar in contact te brengen. De eerstvolgende handelsmissie is nog niet vastgesteld i.v.m. de situatie rondom Covid-19. Bent u geïnteresseerd een missie, of een bepaald land, en zou u graag eens met een groep ondernemers op verkenning gaan? Schroom dan niet contact op te nemen. Houd hiervoor ook de agenda van Internationaal Ondernemen in de gaten. Hierop vind u onze handelsmissies evenals vele andere interessante missies.

Wilt u eens een programma ontvangen van missie’s uit het verlegen, neem dan even contact met ons op.