inspireren, innoveren en implementeren

Door middel van boerenverstand en handelgeest meerwaarde creëren op uw bedrijf

Wie zijn wij

Oprichter van Edze Agra BV is Edze Westra. Deze enthousiaste ondernemer is naast Edze Agra BV ook eigenaar van Silage Safe. Deze Friese boerenzoon is dus een actieve ondernemer in de agrarische sector. Tijdens zijn studie Animal Sciences en Marketing and Consumer Behavior aan de Wageningen Universiteit en Research Centre te Wageningen is Edze Westra begonnen met het opzetten van zijn onderneming Edze Trading, waar later het bedrijf Keydollar maar ook Drijfmesttechniek.nl bij kwamen welke in 2022 zijn verkocht. Onder de naam Edze Agra BV zijn in de afgelopen jaren verschillende onroerendgoed en handelstransacties ondernomen en begeleid. Ondertussen zijn meerdere projecten succesvol afgerond in heel Europa.

Wat doen wij

Edze Agra is een jong adviesbedrijf dat zich richt op het ondernemen met een visie op de moderne toekomst. Bent u een ondernemer die verder kijkt? Dan is Edze Agra wellicht de juiste partner in uw onderneming.

Edze Agra richt zich op ondernemers die tijdens het ontwikkelingsproces van hun bedrijf hulp of begeleiding nodig hebben. Met onze achtergrond in de veehouderij, ervaring met onderhandelingstechnieken en inzicht in handel kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Maar wees voorbereid: onze mensen pakken aan en pakken door. We draaien niet om pijnpunten heen en adviseren niet om u zo lang mogelijk te blijven ondersteunen. Wij adviseren om u zo snel mogelijk vooruit te helpen. We inspireren, innoveren en implementeren en we vergeten natuurlijk niet om met u te evalueren.

Overzicht van gerealiseerde projecten

Hongarije

In Hongarije hebben we een project gedaan dat betrekking had op het motiveren en stimuleren van medewerkers op melkveebedrijven. De juiste manieren vinden om het beste in mensen naar boven te halen was hier de bottomline van het project.

Roemenië

Voor een groot veevoerbedrijf heeft Edze Agra geholpen met het opzetten van een eenvoudig verkoopnetwerk in Roemenië. Van het maken van een plan tot het begeleiden van nieuwe adviseurs en het ondersteunen van de eerste verkoop. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Griekenland

In Griekenland begeleidden we een project waarbij begeleiding van individuele melkveebedrijven de focus had. Het verbeteren van management op de bedrijven en daarmee het verhogen van de productie werd geïnitieerd vanuit melkverwerkers. Wij hebben hier onze bijdrage mogen leveren.

Zweden

Edze Agra heeft zelf een landbouwbedrijf in Zweden en teelt hier met name ruwvoergewassen.

Servië

In Servië biedt Edze Agra individuele begeleiding aan melkveebedrijven.