Aankoopbegeleiding

Heeft u in gedachten om materialen of onroerend goed aan te kopen? Edze Agra heeft bij verschillende projecten laten zien direct voor u van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Bent u niet thuis in het waarderen van uw aan te kopen materialen of onroerend goed? Edze Agra is geen makelaarskantoor, maar helpt u op een no-nonsense manier op weg.

We bepalen de waarde, bereiden samen met u het voortraject voor en vervolgens gaan we in uw opdracht over tot aankoop. In het verleden hebben we voor verschillende klanten directe meerwaarde behaald bij het aankopen van agrarische bedrijven, bouwlocaties en machines. Ook is er een mogelijkheid om kleinere aankopen te doen. Denk hierbij aan partijen veevoer of andere goederen, zoals fokkerijmateriaal.

Referentie

“Begin 2016 zijn wij in contact gekomen met Edze Agra BV. Als jonge ondernemer had ik altijd de droom een eigen kalverbedrijf op te zetten, maar hoe begin je daar mee? Voor mij alleen was dit een hele uitdaging. Mensen om mij heen waren erg positief, maar vonden ook dat ik er iemand bij moest zoeken die mij kon helpen met de aankoop van een locatie, het maken van een bedrijfsplan en het uitwerken van mijn verdere plannen. Edze Westra was hiervoor de juiste persoon. Hij heeft uitstekend geadviseerd en samen hebben we iets mogelijk gemaakt wat in eerste instantie niet mogelijk leek. Met name de communicatievaardigheden van Edze en zijn insteek in het onderhandelen hebben voor mij veel opgeleverd. Zonder hem was dat niet gelukt.”

Het helpen bij financieringsvraagstukken behoort ook tot de mogelijkheden. Door onze ervaring in het assisteren rondom het vinden van financieringen, weten wij de weg en kunnen wij u helpen uw aanvraag voor te leggen met een zo groot mogelijke slagingskans.

Machines, voer of grond

Ook op gebied van roerende zaken kan Edze Agra u direct helpen. Bent u opzoek naar een bepaalde machine, maar kunt u deze niet vinden of zoekt u iemand die voor u het onderhandelingsproces kan doen of kan begeleiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres; of het nu om tractoren, grondbewerkingsmachines, voer of fokkerijmateriaal gaat. Wij kunnen u helpen bij het aankoopproces, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs betaalt voor het product dat u koopt.

Second opinion

Overweegt u een bedrijfsovername, maar zoekt u iemand die met u mee kan kijken? Wij bieden u graag onze hulp aan en zijn in staat een frisse blik op de zaak te werpen. We stellen kritische vragen en zorgen er zo voor dat u alle voors en tegens van deze grote stap in uw leven duidelijk en helder krijgt. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem dan gerust eens contact op voor een kennismaking.